Oriol Gonzàlez editor de Birabiro

Aquesta setmana hem tingut com a convidat a l’Oriol Gonzàlez, editor del segell infantil Birabiro. L’Oriol filòleg de formació fa molts anys que es mou en el món editorial. Després de treballar per a altres editorials va decidir fa un parell d’anys donar vida a aquesta editorial amb la Mireia Guerola amb qui comparteix la passió pels llibres i en concret per la literatura infantil.

No és la primera vegada que l’entrevistem però sí la primera en el renovat programa … Si fa unes setmanes us presentavem una de les seves darreres novetats Qué en fas d’una idea? Ara l’Oriol ens parla d’aquesta i de la resta de novetats que han publicat aquest any, d’alguna fins i tot anterior com és el cas de La iaia no hi toca del Chascas a qui vam entrevistar fa uns mesos a la Feria del Libro de Madrid i que té previst tornar a Barcelona per Sant Jordi.

ESCOLTA L’ENTREVISTA A L’ORIOL DE BIRABIRO

L’Oriol també ens avança a l’entrevista una de les novetats editorials que publicaran durant el 2018 i a la conversa opina sobre la situació actual de la literatura infantil, sobre la seva tasca com a editor i del futur del sector segons el seu punt de vista com a editor i com a consumidor de literatura infantil i juvenil.

Mira el vídeo @LIJtuber del conte ¿Qué haces con una idea?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s