Catcon 2017

Aquest cap de setmana he gaudit algunes de les propostes de la 1a Convenció de Ciència-Ficció i Fantasia (Catcon) que ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú.

L’auditori del Neàpolis s’ha convertit en un punt de trobada d’autors, editors, traductors, bloggers i aficionats a aquests gèneres literaris i durant tot el cap de setmana s’han realitzat un seguit d’activitats amb conferències, taules rodones, presentacions de llibres, espai per a jocs, exposicions, i el lliurament dels Premis Ictineu 2017 que es va realitzar durant un sopar on els assistents vam poder gaudir d’interessants converses.

Els Premis Ictineu 2017 es divideixen en cinc categories i els premiats han estat els següents:

Millor novel·la original en català per a Jair Domínguez amb Perímetre publicada per Catedral Books.
Millor relat original en català per a Carme Torras per L’indigent publicat dins de Déu relats ecofuturistes per Males Herbes.
Millor novel·la traduïda al català per a Ready Player One publicada per Columna traduïda per Rosa Maria Borràs Montané i Lluís Delgado Picó.
 • Millor relat traduït al català per a Vacui Magia de L. S. Johson publicada per la revista Catarsi 18. traduit per Edgar Cotes Argelich.
Millor il·lustració per a la coberta de Procés de contradicció suficient de Manuel de Pedrolo realitzada per Studio Branca publicada per Orcini Press.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La Convenció ha comptat amb la participació de tres convidats de primer nivell: Mike Resnick, Emilio Bueso amb qui he enregistrat una entrevista que escoltaru molt aviat al programa i Marc Pastor. que ens ha fet un viatge en el temps a través del cinema per explicar aquest recurs literari…

Els moments de sobretaula són molt interessants…

Un cap de setmana fantàstic que he compartit amb el Ricardo Ruiz Garzón i l’Emili Cid entre converses i riures. Una gran experiència! La propera setmana més!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s