Silvia Cartañá

Com ja sabeu aquesta setmana hem tingut com a convidada a  la Sílvia Cartañá. Formada en ADE, va entrar en el món de la edició fa uns quants anys i barrejant totes dues sabieses va fundar la web especialitzada en literatura infantil i juvenil Los cuentos de Bastian.

Així es presenta a la web:

«Llicenciada i MBA en ADE per ESADE, amb especialització en Finances i després de deu anys d’experiència en Borsa i Fusions i Adquisicions… Van arribar els fills i… les preocupacions. Aprendran? Sabré transmetre’ls l’amor per la cultura i el sentit de la responsabilitat? Gaudiran aprenent? La meva estratègia va ser endinsar-me en la meva passió, la literatura infantil i juvenil… Així tenien els llibres i contes a mà… I vem començar a llegir junts i a compartir moments d’oci… I això em va fer pensar… Què passaria si pogués compartir totes aquestes experiències amb una Gran Comunitat Virtual? I si m’envoltés d’experts que ens donessin suport educatiu i cultural?… I així va néixer (en honor al meu estimat Ende) Los Cuentos de Bastian, on compartim tot allò que passa per les nostres mans i ens resulta útil per aprendre i somriure”.

Los Cuentos de Bastian es va publicar per primera vegada el 2010, com a bloc especialitzat en literatura infantil i juvenil, amb Silvia Cartañá com a generadora de continguts. I encara avui segueix seleccionant i ressenyant els contes i llibres d’aquesta web. Poc a poc s’ha anat fent el seu espai i ha entrat de ple a les escoles i famílies amb assessoraments personalitzats.

ESCOLTA EL PROGRAMA AMB L’ENTREVISTA A LA SÍLVIA CARTAÑÁ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s