Una tela de contes!

T’imagines poder tenir els contes al coixí? A la bosseta del berenar? O al cambiador del teu fill o filla?
La Glòria Fort, il·lustradora, dissenyadora i professora de l’EMAID (Escola Municipal d’Arts i Disseny) de Vilanova i la Geltrú ens presenta al seu blog aquests dissenys tèxtils amb contes clàssics: la Caputxeta, el soldadet de plom, els tres porquets, la rinxols d’or…

Hi havia una tela… una col·lecció d’estampats genial!

Vinc d’una família amb llarga tradició tèxtil. Els meus avis i després els meus pares van ser propietaris d’una botiga de teixits. La meva infància està plena d’anècdotes relacionades amb les teles. Des que era un marrec buscava a l’armari el meu vestit de popelín, distingia perfectament el ras i l’organdí o sorprenia a les meves […]

a través de HI HAVIA UNA TELA… _ col·lecció estampats — glòria fort _ studio

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s