Entrevista al Jaume Garcia Arija

El Jaume Garcia Arija és una d’aquelles persones que quan te la creues dius: «Aquest noi de què em sona» i és que el Jaume és actor i ha participat en nombroses sèries de televisió. Per citar algunes: Cuéntame cómo pasó, El ministerio del tiempo, La sonata del silencio, Acusados o El comisario. També comten entre les seves aparicions algunes de catalanes com La Riera, Ventdelplà o Jet-laj.

A banda de sèries en petita pantalla també l’heu pogut veure al teatre o al cinema on ha interpretat diferents papers tant en curts com en llargmetratges. La llista seria massa llarga així que us animo a entrar a la seva web i veure tot el que fa… clica l’enllaç a la web de Jaume Arija.

ESCOLTA L’ENTREVISTA AL JAUME

En Jaume té una biografia molt simpàtica que ha arribat a les meves mans que comença així:

De vocación temprana, muy de mocoso se dedicaba a bailar en pijama todas las coreografías del programa “Aplauso”, fue un gran silbador de todas las melodías de los dibujos animados de la época: Marco, Heidi, La abeja Maya …….En fin, un “enano saltimbanqui” capaz de lanzar un zapato a toda leche a un balcón al emular la patada preferida de su gran maestro Bruce Lee. El problema fue recuperarlo… Pero a los diez años solo le faltó ver el particular “soy un truhán, soy un señor” del Tricicle en el “1,2,3”, un viernes por la noche, para decidir (Colacaao en mano) que lo suyo era el teatro. Y eso significaba: -“Llevar tirantes!”-.

Amb aquest inci ja us podeu fer una mica a la idea del tarannà del Jaume. Una persona emprenedora, polifacètica d’aquelles que no paren  i d’aqui que la seva gran creativitat ha portat a escriure contes infantils. Segons ell mateix diu:

«La situació de la professió m’ha fet refugiar en el món dels contes. I ara, curiosament, ells m’estan retornant al teatre en estat pur”

Fa un any presentava el seu primer llibre Hi havia una vegada… Que inclou la versió en castellà i anglès dins el mateix volum, i recentment ha presentat el seu nou relat:

El misteri del despatx de la Pilar publicat per Rúbrica.
Un dia de tempesta l’Enric és expulsat de la seva classe per xerraire i despistat. És un noi amb talent, però hi ha alguna cosa que el preocupa.
La Pilar, la misteriosa conserge de l’escola i tres petits personatges fantàstics l’ajudadran a superar els seus problemes, i donaran un nou sentit a la seva vida. Ha arribat la primavera!

Val a dir que el mateix Jaume és l’autor del text i de les il·lustracions… El que jo us digui, «Chico para todo!»

ESCOLTA L’ENTREVISTA AL JAUME GARCIA ARIJA

Per acabar us deixo amb un dels seus videobooks:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s