Anna Manso: Bolonia 2017

Com bé sabeu la Bologna Children’s Book Fair 2017 va ser el lloc de trobada de la Literatura infantil i juvenil catalana donat que va ser convidad d’honor. Una altra de les cares conegudes amb qui em vaig retrobar va ser l’Anna Manso.

A l’Anna la conec des de que va participar en una activitat del club de lectura infantil de la biblioteca. Ens coneixiem  manera virtual: haviem intercanviat correus i ens seguim per xarxes socials. Una cosa que fa que quan et desvirtualitzes sembla que et coneixes de tota la vida! Coses de les noves tecnologies!!

ESCOLTA L’ENTREVISTA 

Ens vam retrobar a l’stand de Catalunya de la Fira (com era d’esperar) i allà mateix vam parlar de les seves darreres novetats editorials:

Allò de l’avi publicat per Cruïlla, amb el que va guanyar el Premi Gran Angular 2016 i la seva novetat per a aquest Sant Jordi: I si fos un ocell? amb il·lustracions de Susanna Campillo publicat per La meva Arcàdia.

Allò de l’avi està narrat en primera persona pel Salva que tracta el tema de la corrupció des del punt de vista d’un adolescent que es troba amb un cas molt proper, el del seu avi.

La meva vida s’ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l’espècie humana, em dic Salva, tinc setze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l’avi i ser feliç resultés impossible.

L’altra novetat que ens va presentar és el llibre , I si fos un ocell? La història d’un nen que vol ajudar a la seva mare. L’Arnau sap que té por de les altures i s’empesca un pla per ajudar-la a superar-ho. Per dur-lo a terme necessita la complicitat de la família. Però tant la seva germana, la Càrol, com el pare tenen els seus propis problemes per resoldre. L’Arnau no deixa de fer volar la imaginació per buscar solucions, i fa del taller d’invents del Paco el seu centre d’operacions.

Una història molt personal que parteix d’una experiència pròpia, en la que els fills són qui ajuda als pares i no a l’inrevés.

A banda de parlar dels llibres l’Anna ens explica com gaudeix interactuant amb els lectors a través del seu blog on els anima a participar. Una experiència que viu amb molta il·lusió!

L’entrevista finalitza amb un petit avançament del seu nou projecte que va quedar tallada (coses del directe). Així que, Anna. Et convidarem a venir de nou per presentar-la quan estigui publicada… Estarem alèrta!!

Si vols escoltar l’entrevista només has de clicar l’enllaç!

ESCOLTA L’ENTREVISTA 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s