Entrevista a Mercè Canals

img_0095La Canals va néixer a Badalona i es va graduar a l’Escola d’Arts Aplicades Pau Gargallo a l’especialitat d’il·lustració s’ha centrat la seva tasca en la il·lustració infantil i també en llibre de text. També fa de professora  a l’Escola Eina de Barcelona. La seva curiositat per la il·lustració l’ha portat a experimentar en diferents camps de la il·lustració de premsa, packaging i decorats de teatre i en diferents tècniques com la serigrafía i el linóleo.

Viure amb la Hilda és la darrera novetat editorial de Bel Olid i Mercè Canals publicat pel Grup62 (Destino en castellà i Estrella Polar en català). Un àlbum amb el que les autores han guanyat el Premi Apel·les Mestres de Literatura Infantil il·lustrada.

Un text senzill amb una protagonista trapella, la Hilda. Un projecte que neix de l’amistat de les autores que es van presentar al premi amb aquest conte i el van guanyar.

La Hilda té un gat negre com a mascota i com que està una mica cansada decideix buscar una nova mascota… que li provocaran uns quants «inconvenients»… Un conte divertit amb el que els més menuts passaran una bona estona.

La Mercè ens va explicar un munt de coses!! Quines són les seves manies a l’hora de treballar al seu estudi compartit, els viatges que farà en breu a fires com la Bologna Children’s Book Fair  o Conte va! Va de contes on participarà en dues exposicions col·lectives. Fins i tot ens va dir alguna de ben secreta…

Si voleu escoltar l’entrevista només heu de clicar l’enllaç:

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA MERCÈ CANALS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s