La nena dels llibres

coberta_lanenadelsllibresHa arribat a les meves mans un altre dels llibres que em deleixen! Llibres que parlen de llibres! I en aquest cas de molts i molts llibres!

La nena dels llibres és una de les darreres publicacions d’Andana d’un dels meus autors/il·lustradors favorits. Ara direu que en tinc molts de favorits. Doncs sí! És cert! en tinc molts i l’Oliver Jeffers és un d’ells.

Print from A Made Up True Story (print) – Sam Winston

En aquest cas el seu treball de text i il·lustracions és a quatre mans amb en Sam Winston a qui he de dir «descobreixo» amb aquest títol i que investigant per les xarxes he vist que és especialista en una de les coses que més sorprenen d’aquest llibre i és que sap jugar amb les tipografies, les lletres i les paraules donant vida als paràgrafs! Ho heu de veure…

La nena dels llibres navega en un mar de paraules per arribar a casa d’un nen. Un viatge que comença a les guardes del llibre on hi ha un recull dels clàssics de la Literatura i el cançoner popular.

Ja a l’interior del llibre, la història comença així:

Sóc una nena dels Llibres. Vinc d’un món d’històries i dalt de la meva imaginació floto enllà. He navegat a través d’un mar de paraules per preguntar-te si vols venir amb mi…

La nena navega en fons realitzat amb la lletra de fragments dels clàssics de la Literatura Infantil. Així podem trobar un mar  on podrem llegir a Robinsón Crusoe,  els viatges de Gulliver o les aventures d’en Pinotxo… Pel camí que surt de casa del seu amic es pot llegir a l’Alicia, al país de les meravelles i les muntanyes estan fetes amb Peter Pan

nenallibres_interior1_web
Camí amb fragment d’Alicia al país de les meravelles

Una autèntica joia per passar hores descobrint el que amaguen les il·lustracions realitzades pel Sam i molt ben combinades amb les de l’Oliver.

Una genialitat d’àlbum il·lustrat amb el que podreu descobrir el meravellós món de la Literatura Infantil amb aquest homenatge que ens presenta Andana.

… Perquè la imaginació és lliure.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s