Novetats editorials MCG

suspeix_mcgEstrenem any i estrenem sintonia al programa de ràdio que condueixo a Canal Blau FM: Més content que un gínjol, amb música de 2princeses barbudes, i amb una nova veu que ens presenta el programa…

El primer dijous, 5 de gener, estàvem en antena  presentant novetats editorials (evidentment encara de 2016) tot i que us he de dir que, ja ens han arribat títols de 2017!

Escolta el primer programa de 2017 

Entre les novetats que vam presentar en vull destacar algunes: 

El jardín de las mariposasEl jardín de las mariposas és la proposta de Kókinos i està signat per Philippe Ug. Una meravella de llibre en format Pop-up.

Aquesta és la història d’una metamorfosi o de com les petites erugues es van transformant en papallones a través d’escultures de paper, pàgina a pàgina, i tot un jardí encantat va apareixent davant dels nostres ulls.

L’última carta, d’ Antonis Papatheodoulou i Iris Samartzi està publicat per Kalandrakai ha merscut el IX Premi Internacional de Compostela per a àlbums il·lustrats.
Era l’últim dia de feina del senyor Costas. L’últim dia de ser l’únic carter de tota l’illa. Ser carter no era una tasca fàcil. Les paraules se les pot endur el vent o, en el cas d’aquesta història, les pot dur un carter amable, a qui li espera una experiència inoblidable en el seu darrer dia de feina.

9788416566389Mar Pavón i Luciano Lozano signen A tocar la lluna, publicat per La Fragatina. La Carlina somia tocar la lluna des que va néixer. Hi pensa tot el dia i ho ha intentat de mil maneres possibles, però res, la lluna sempre queda massa lluny. El que no sap la Carlina és que de vegades el destí aconsegueix donar-nos el que més anhelem. Una història que emociona tant a grans com a menuts.T'ESTIMO DIA I NIT-ALISON BROWN-SMRITI PRASADAM-HALLS-9788484705383

Corimbo publica T’estimo dia i nit, de Smiriti Prasadam-Halls i Alison Brown. T’estimo sempre, nit i dia, en tot moment, ves qui ho diria. T’estimo molt i estic segur que ningú no estino tant com tu.T’estimo fort, t’estimo suau, de ben amunt, al cel tot blau… Com li mostres a algú tot el que significa per a tu? L’ós i el conillet descobreixen que s’estimen fins al cel, fins al fons del mar… i arreu del món!

Myriam Ouyessad, Anja Klauss i Gustav Klimt són els autors de El guardián del árbol, publicat per Editorial Juventud. Minoa, l’anciana del poblat, a la que molts li tenen por o li diuen bruixa, conserva un tresor: una llavor enorme i brillant com l’or. I ha arribat el moment de confira-se-la a algú més jove. L’escollit és Kahlil, que cuida aquesta llavor extraordinària: la llavor de l’arbre únic. I quan Kahlil planta la llavor, l’abre revela el seu secret!

Portada La chica que patina y el tonto que la quiereI finalment de l’editorial Loqueleo, La chica que patina y el tonto que la quiere,d’Andrés Guerrero. En Miguel somia ser dibuixant de còmic i està enamrat de l’Àfrica. Quan la va veure per primera vegada li semblà la noia més guapa del món i els dissabtes van deixar de ser els simples dissabtes per convertir-se en els meravellosos dissabtes. Àfrica somia guanyar una medalla olímpica i vol estudiar biologia marina. I la primera vegada que va veure en Miguel…Una història d’amor, d’amistat i de somnis per realitzar.

La resta de propostes presentades les podeu consultar al blog del programa: Més content que un gínjol

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s