Nimbus, un núvol d’emocions

nimbus_cobertaNimbus, un núvol d’emocions és una novetat de Salvatella amb text de Noemí Fernández i i il·lustracions d’Eva Zurita.

Un conte per treballar les emocions amb els infants: lamor, la calma, la ràbia, la tristesa, la por… a través dels sentiments d’aquest nuvolet en el seu dia a dia.

En Nimbus era un núvol blanc i esponjós com el cotó fluix… A en Nimbus li agradava estar suspès en el cel blau, perquè des d’allà dalt podia veure el poble i els camps del voltant. Sentia molt d’afecte i AMOR per aquelles persones que cada dia anaven i venien pels carrers i els camins…

En Nimbus sent la CALMA quan els primers rajos de sol toquen les teulades de les cases, i també la RÀBIA quan el vent assota les branques i tenyeix el cel de vermell…

Un conte per entrendre les emocions amb unes il·lustracions senzilles i entenedores que segur que agradaran als més petits de la casa.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Amb El Monstre de colors, l’Anna Llenas va obrir la Caixa de Pandora de les emocions, i des del garbuix que té aquest popularíssim personatge ja traduit a moltíssimes llengües de tot el món, han anat apareixent molts contes que treballen les emocions des de diferents punts de vista. Que facin referència als colors em ve al cap el magnífic conte de la Rocío Bonilla: De quin color és un petó. Ara amb el nuvolet Nimbus teniu un nou conte carregat de sentiments i emocions.

Fernández Selva, Noemí; Zurita, Eva (il). Nimbus, un núvol d’emocions. Barcelona: Salvatella, 2016. ISBN: 9788484129943

També publicat en castellà per Salvatella: Nimbus, una nube de emociones. ISBN: 9788484129950

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s