Un Bestiari bestial

fullsizerenderAvui us presento un d’aquells llibres que t’enamoren gairbé abans d’obrir-los. Es tracta d’un recull de bestioles que ha fet íntegrament amb il·lustracions (el seu territori principal) i text (una fantàstica estrena) en Sebastià Serra.

Amb Bestirari salvatge d’estar per casa publicat per El cep i la nansa, dintre de la seva col·lecció Tresors, el Sebastià ens sorprèn de nou en la seva faceta d’autor (que ja havíem descobert a través de la revista Cavall Fort amb: La fortuna de la gallina).
Ara torna amb un primer llibre construït amb uns rodolins molt ben trenats i divertits: aranya, marieta, centpeus, ratpenat, formiga o gallina. Tant se val si voles, camines o t’arrossegues. Si el Sebastià t’ha triat, al seu llibre hi apareixeràs! Fins i tot els polls hi tenen el seu lloc!

L’editorial El cep i la nansa ens presenta el llibre com:

“…Un bestiari salvatge i ben original, carregat de detalls i racons que fan explosionar els sentits per a viure i gaudir d’una experìencia savatge. A través de grans recreacions d’hàbitats il·lustrats, el lector va descobrint les singulars traques del seus habitants més curiosos, a través d’un versets ben conjugats, originals i divertits escrits pel propi i ja ben reconegut il·lustrador, Sebastià Serra…”

Una meravella de llibre que no us podeu deixar perdre, per gaudir de la natura, jugar amb les paraules i descobrir animalons d’allò més curiós, tots recollits en el mateix llibre.

I posats a triar un dels versets… perquè no, un on surti un “peix” que ara no sé si pensava en mi al fer aquesta referència a Cubelles… jeje:

Amb els ulls oberts com taronges,
les sardines de Cubelles
voldrien fer migdiada
però no tenen parpelles.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Serra, Sebastià. Bestiari salvatge d’estar per casa. Vilanova i la Geltrú: el cep i la nansa, 2016. ISBN: 9788494562440

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s