Llibres dels Tresquers

Avui us presento en primícia el naixement d’una nova editorial! 

3quers

Llibres dels 3quers neix a Barcelona, de la il·lusió de 3 professionals relacionats amb la Literatura Infantil i es presenta amb 3 títols així que està clar que el número 3 els acompanya en aquesta nova singladura!

Xot_Tresquers

Aquesta nova editorial em fa especial il·lusió perquè vaig ser coneixedora del projecte des de les beceroles a través del Ferran Àgueda, un dels editors que ha treballat en el món editorial durant més de vint anys des de la vessant comercial i ara despega amb aquest nou projecte pel que em va demanar «assessorament» fa uns mesos i a qui vull agrair públicament el haver-ho fet.

unnamedUna altra de les potes d’aquest «triplet» és la Gemma Àgueda, advocada de professió i escriptora en les seves estones lúdiques que s’estrena com a autora i editora amb aquesta col·lecció «Els llibres del forat» (per cer que us animo a que descobriu el «perquè» d’aquest nom de col·lecció, a mi personalment m’ha encantat!).

El tercer i no menys important sinó tot el contrari és l’Agustí Comotto, il·lustrador consagrat en la Literatura Infantil que ara també es llança a aquest oceà literari en una doble faceta il·lustrador-editor. L’Agustí, va néixer a la part de baix del globus Terraqui, a l’Argentina, però per alguna raó que ningú sap, s’ha passat mitja vida anant i tornant d’una banda a l’altra del planeta. Ha publicat nombrosos títols infantils i guanyat diversos premis literaris i mencions.

FullSizeRender-7Ara sí!!!

Us presento En Xot, el protagonista d’aquesta col·lecció. Un mussol que arriba per acostar als més menuts als animalons més propers. Perquè un dels objectius dels autors d’aquesta col·lecció és presentar de manera senzilla a través d’uns textos que juguen amb la rima de les paraules (i en lletra de pal) els animals que ens podem trobar a la nit, al bosc o a la granja, perquè aquests son els tres títols amb que s’inicia aquesta col·lecció:

  • En Xot i els amics de la nit.
  • En Xot i els amics del bosc.
  • En Xot a la Granja

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

En Comotto s’ha documentat força i no només presenta els personatges que en Xot es va trobant a la nit, al bosc i a la granja, sinó que fa visibles molts altres animalons de la fauna autòctona i també de la flora de cada un dels indrets que segur que despertaran l’interès de grans i petits. Per descobrir-los haureu d’estar molt atents a les seves il·lustracions!

SÓC EL MUSSOL XOT.
SÓC PETIT, PERÒ TINC EL CAP MOLT GROS!
DES DE LA BRANCA D’UN ARBRE
VEIG TOT EL QUE PASSA AL BOSC.

Com us he comentat a l’inici us presento aquesta nova editorial i col·lecció en primícia. De fet fins d’aquí un parell de setmanetes no els trobareu en llibreries, així que preneu nota!

Molt aviat podreu escoltar una entrevista on parlem d’aquest nou projecte!

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s