Una festa sorpresa

baixaUna festa sorpresa de Pat Hutchins publicat per Kalandraka ha estat la primera novetat infantil que ha caigut a les meves mans. Potser recordeu el conte On s’ha ficat el pollet de l’Angelina o, L’Angelina surt a fer un tomb doncs l’estètica és la mateixa i el toc d’humor també hi és.

En aquest cas també es tracta d’una reedició d’un títol d’aquesta autora (no tan antic) data de 1991, tot i així el tipus d’il·lustració recorda molt els altres, potser una mica més estilitzat, però els colors i l’estètica segueix sent els que identifiquen a la Pat Hutchins.

Una festa sorpresa és un relat acumulatiu que recorda el joc aquell de «per a qui m’han preguntat i per aquí m’han contestat» o «joc del telèfon» en el que el Conill inicia el fil dient a cau d’orella al Mussol que l’endemà farà una festa i que és un secret. De fer una festa el missatge es va transformant passant per «Demà el conill volarà sobre una vespa» o «Demà el conill es menjarà tota la gespa»… L’Esquirol, l`Ànec, el Ratolí i la Guineu entre d’altres van variant el missatge, de manera que quan el conill els hi comunica tothom el rebutja deixant-lo ben estranyat.

La història torna al punt de partida però no de manera circular, sino que va, i torna (si el llegiu ho entendreu).

Un conte divertit per començar el 2016 amb un somriure!

Més contes d’Humor

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s