Amb l’Àngels Navarro…

Fa uns dies vaig estar a l’estudi de l’Àngels Navarro. Enginy Factory Una autèntica «Fàbrica d’idees», un lloc fantàstic carregat de màgia on treballa envoltada de contes. Molts creats per ella però molts més comprats arreu del món en els seus viatges dels que sempre torna amb la maleta carregada.

IMG_1667

IMG_1672

És una sort conèixer els autors de tan a prop ja que amb el temps s’estableix un vincle d’amistat. Amb l’Àngels a més he compartit projecte, doncs ella és l’ànima mater de la Biblioteca Nelson Mandela, projecte en el que hi col·laboro com a bibliotecària i del que ja us he parlat en un parell d’ocasions.

L’Àngels ja fa temps que m’havia parlat de les seves properes novetats editorials i en el seu estudi vaig poder mira gairebé en primícia algunes d’elles. D’altres m’han arribat des de les editorials per presentar-les en el programa de ràdio. Us avanço algunes d’elles (no són totes) però ja les anirem presentant perquè són una meravella!

IMG_1673

 

Un món de jocs publicat per Combel, amb il·lustracions de Jordi Sunyer, recull més de 80 jocs per pensar i passar-ho bé. Amb aquest llibre podeu visitar una estació espacial, un castell de l’Edat Mitja, l’antiga Xina o la meravellosa Venècia italiana… A cada una de les dobles planes trobareu un munt d’enigmes i preguntes que haureu de desxifrar mirant les il·lustracions o bé barrinant una estona: Quants zeros hi ha entre l’1 i el 999, com segueix una sèrie de símbols o quin color no es repeteix en una il·lustració…

IMG_1908

Des d’Alfaguara arriba Juegos con beso para las buenas noches
Un llibre que ajudarà als més petits amb els hàbits abans d’anar a dormir a través dels jocs d’enginy: a l’hora de banyar-se, rentar-se les dents o posar-se el pijama…

Amb Benvinguda Tardor! i Benvingut Hivern! amb il·lustracions de Carmen Queralt, també publicat per Combel els més menuts podran passar una bona estona jugant amb els elements més típics de cada una de les estacions:

Ccercar cargols i cucs de terra, seguir les pistes per endevinar quin ocell migratori descriuen, jocs de relacionar, de comptar o de pintar… Sempre treballant per desenvolupar aptituds i donar vida a les
neurones!

Els llibres inclouen uns fulls amb enganxines per acolorir i enganxar en a les pàgines on corresponguin.

Una altra novetat de Combel de l’Àngels Navarro és Monstruari amb il·lustracions d’Eva Sans.

Un llibre per als valents que s’atreveixin a endinsarse en el terrorífic món de jocs d’observació, de memòria i de llenguatge protagonitzats per tres famílies de monstres. En Bor, en Jup, en Pant, en Ralf, la Lena, l’Elda, el Vic, el Sun i en Glen són els nou protagonistes que ensenyaran els seus costums als més petits a través de jocs i manualitats:

Bava de monstre, mutacions, laberints, moda, vestits i fins i tot un menú repugnant us estan esperant…

I per finalitzar una meravella de llibre de manualitats per jugar amb el paper a mida real! De cartró publicat per Cruïlla.

Un llibre per desenvolupar la imaginació creant amb caixes de cartró un munt de figures amb les que després podran jugar: una guitarra elèctrica, un avió, un castell… Agafa una caixa i comença!!

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s