Premi Àlbum Il·lustrat 2015

El Gremio de Libreros de Madrid concedeix cada any un premi al llibre infantil que consideren millor àlbum il·lustrat de l’any i per a aquest 2015 l’ha atorgat a l’àlbum publicat per Tramuntana:

 

El león y el pájaro de Marianne Dubuc, segons el Gremi el destaquen:

«…por «la sensibilidad» que desgrana la autora para explicar cómo la amistad «se forja día a día con un sinfín de miguitas», «sin estridencias ni pasiones arrebatadas»…»

L’àlbum, publicat en castellà i en català per Tramuntanaés el clar exemple d’un àlbum il·lustrat: poc text i unes imatges que per sí soles donen vida a la narració… Un conte que ens explica la història d’un lleó que es troba a un ocell ferit a qui acull a casa seva quan els seus companys de viatge han migrat a la recerca del bon temps. De tot allò que viuen junts durant l’hivern i de com s’han d’acomiadar al cap d’un temps…

L’Ocell i el lleó ens parla de l’amistat, de la paciència i de la perseverança d’un lleó molt humanitzat i un ocellet amb grans valors.

premio gremio libreros 2015
Des del Vadellibres volem felicitar a l’editorial Tramuntana per la gran tasca que realitzen al voltant de la Literatura Infantil amb la publicació d’aquests fantàstics llibres. Així mateix felicitem a l’editorial Andana per ser finalista amb el seu àlbum  La ballena, de Benji Davies.

La-ballena_webEn Noè vivia amb els seu pare i sis gats a la vora del mar.

Cada dia el pare d’en Noè s’aixecava ben d’hora i sortia a treballar amb la seva barca de pesca.

No tornava a casa fins a la nit.

Una nit, una gran tempesta va sacsejar tota la casa.

L’endemà al matí, en Noè es va acostar a la platja per veure com havia quedat tot després de la tempesta.

Mentre caminava per vora el mar, va albirar alguna cosa a la llunyania…

Aquest és el primer títol publicat per aquest autor i il·lustrador que ens presenta un conte molt tendre que ens parla d’amistat, de sentiments i de relacions personals…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s