Un dejà vu! Al llibre… publicat per Corimbo

Sabeu allò que et passa de vegades que quan veus alguna cosa dius jo això ja ho he viscut, o ho havia vist o ho havia escoltat? Doncs això és el que em va passar l’altre dia quan vaig anar a baixar per les escales de l’hotel Ibis on vaig fer nit a Màlaga.

De fer no vaig pensar això ja ho havia vist, vaig pensar: Al llibre/En el libro de Corimbo!! i si no opineu vosaltres…En el libro Corimbo flors

 

La veritat és que em va fer tanta gràcia que com veieu no em vaig poder resistir a fer una fotografia abans de baixar per aquestes escales tan evocadores.

Tant o més que el llibre que ha publicat recentment Corimbo de la mà de Una escala vestida de Fani Marceau i Joëlle Jolivet.

Un llibre d’aquests que et quedes mirant bocabadada que passes les pàgines i vas llegint, mirant, observant, endavant i endarrera…

Un llibre d’aquells que quan intentes catalogar no saps a quina edat adreçar-lo… Moltes vegades un clar simptoma de que va adreçat a totes les edats. Infants, joves, adults i grans podeu gaudir de la màgia de la lectura en un recorregut en diferents escenaris que provocarà del cert en els petits i grans observadors una infinitat d’històries que sorgiran de la imaginació. Les il·lustrations amb colors plans estan inspirades en el linogravat.

Una bona tria per a aquest estiu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s