Un Sant Jordi carregat de Dracs!!

Aquest Sant Jordi ha estat com els darrers anys una Diada… Bé, una setmana molt intensa. Vam començar dissabte 18,  amb la presentació de: Dracs! El darrer conte que he publicat amb El Cep i la Nansa edicions, el segon títol de la col.lecció Cercavila, en la que comparteixo autoria amb el Sebastià Serra.

Vam comptar amb un marc incomparable per a la presentació: el castell de la Geltrú! On vam gaudir de la presència dels dos dracs grans de la ciutat. El Drac de Vilanova, i el Tigre, el Drac de la Geltrú que per primera vegada van ballar plegats en acabar el conte…

Dimecres 22, vigilia de Sant Jordi vam estar a l’escola Parc de la Ciutadella on els nens i nenes van escoltar bocabadats la narració i el posterior esclat de foc al pati de l’escola…

Sant Jordi va ser una Gran festa a la Rambla de Vilanova i la Geltrú. Com cada any ens vam donar cita un munt d’autors i il.lustradors, entre d’altres: Montse Balada, Eva Sans, Òscar Julve, JuanolO i Sebastià Serra que durant tot el dia no vam parar de signar llibres. Pel matí ens van visitar un munt de nens i nenes de les escoles de la ciutat i per la tarda moltes famílies que no es volien perdre la màgia de la festa més important dels llibres.

Els companys de Canal Blau ens van fer una entrevista en directe!

Ahir, dissabte 25 vam anar a la biblioteca Manuel de Pedrolo on vam repetir una hora del conte que engresca a petits i a grans a gaudir d’una aventura que recórre el món dels dracs: aigua, aire, terra i foc són els quatre lements presents en aquesta aventura!

   
                               

  

                                     

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s