Mi árbol de los secretos… Novetat Kókinos

mi+árbol+secretosEn lo más profundo de mi jardín hay un gran árbol, y en ese árbol estan todos missecretos: mis secretos pequeños, mis secretos grandes, los secretos que todo el mundo conoce y hasta los secretos que me he inventado…

Així és com comença una de les darreres novetats editorials de KókinosMi árbol de los secretos de Olivier Ka i il·lustracions de Martine Perrin.
A l’obrir aquest llibre de seguida m’han vingut al cap els meravellosos llibres de l’il·lustrador Katsumi Komagata un dels grans referents en el món de la LIJ en llibres d’aquest tipus de llibre.
Mi árbol de los secretos és molt més que un llibre. És una passejada per la imaginació a través de la manipulació de les seves pàgines, de la observació i el joc, on la combinació de materials i formes aconsegueixen despertar tots els sentits del lector: amb pestanyes, finestretes, encunyats (troquelats), transparències, desplegables… La màgia de la lectura t’endinsa en un món de secrets molt ben guardats: alguns al darrera de l’escorça de l’arbre, d’altres ben agafats a les branques o dins d’una capsa.
Secrets grans, petits, coneguts o inventats. Somiats, inútils, de tots colors o estrambòtics… Secrets que poden volar fins a qualsevol part del món!
Martine Perrin juga amb només tres colors: blau, verd i una pinzellada de vermell amb unes il·lustracions que es mouen a través de les transparències del paper de ceba i els encunyats d’algunes de les pàgines. Tot això reforçat amb les diferents tipografies i frases que també juguen un paper important en la composició donant molt de moviment al text. Mi árbol de los secretos, és un llibre que quan l’obres ja no el pots tancar i que a mida que passes les pàgines et va despertant sentiments… I que quan l’acabes, el tornes a mirar una altra vegada!
Un Llibre Tresor per a regalar!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s