Alehop! comença l’espectacle

T’agrada el circ? Doncs aquest és el teu llibre!

Àngels Navarro ens tornar a sorprendre amb un llibre-joc, aquesta vegada dedicat al món del circ i publicat per Combel, una editorial amb qui te publicats diferents títols: Anem de festa, Coser y contar, Moda de quita y ponBestiariEls millors 10 jocs de sempreEns divertim amb la ciència, Lletra a lletra, Bona nit: jocs tranquils per abans d’anar a dormir, Mira-mira
Alguns d’ells han estat traduïts a d’altres llegües, el d’Alehop ja es pot mirar en català, castellà i anglès!

De poble en poble, de ciutat en ciutat, el pas del circ ha anat deixant una empremta d’alegria, sorpresa i emoció. La seva arribada es rebia amb entusiasme. Pels carrers, les caravanes i els vistosos camions no passaven desapercebuts. I a les caravanes hi vivia la gent del circ, com una gran familiaque reunia trapezistes, mags, funambuls, malabaristes, domadors, pallassos, acròbates…

Alehop! és una excel·lent proposta per apropar els infants al món del circ a l’hora que els convida a entrar en el joc amb interessants propostes de manualitats, maquillatge, màgia… Descobreix la gran família del circ. Coneix els seus secrets i crea el teu propi espectacle.

Aquesta és la darrera proposta que ens presenta l’Àngels Navarro que des de fa molts anys s’ha especialitzat en la publicació de llibres que combinen l’aprenentatge, amb el joc i el desenvolupament motriu i manipulatiu dels infants.

Si voleu saber més coses de l’Àngels podeu escoltar l’entrevista que li vaig fer al programa de ràdio Més content que un gínjol on entre d’altres coses ens va explicar com va començar en el món editorial, quins són els projectes en els que està treballant i també la seva relació amb els contes i la Literatura infantil.

Escolta l’entrevista a l’Àngels des d’aquest ENLLAÇ

I ara… Que comenci l’espectacle!! i si t’agrada twiteja!! @suspeix

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s