Los cinco desastres… Una novetat A buen paso!

Los cinco desastresAvui us vull recomanar una novetat editorial d’A buen paso d’una d’aquelles editorials que em tenen sempre alerta del que publiquen perquè la seva editora, l’Arianna Squilloni sol encertar amb un tipus de llibre que m’agrada. En aquesta ocasió es tracta del conte que veieu en la imatge: Los cinco desastres de Beatrice Alemagna que signa com a autora i com a il·lustradora.

L’autora presenta a cinc personatges poc convencionals per a ser els protagonistes d’un conte, més aviat l’antitesi del que seria un gran protagonista: un amb quatre forats a la panxa, un altre plegat per la meitat com un full de paper, un tou com la plastilina, un altre que va cap per avall i un cinquè impossible de descriure per l’estrany que és… Són tan desastrosos que mai no han aconseguit res i és que viuen junts per tant us podeu imaginar com devia de ser la seva casa. Un autèntic desastre!

Un dia arriba l’ésser més perfecte que us pugueu imaginar que els hi proposa fer alguna cosa per trobar una solució a la seva desastrosa vida… Caldrà trobar una bona idea!

Arianna Squilloni

Potser no és tan fàcil com ell és pensa… o potser no és tan important!!

Un llibre per reflexionar al voltant de les capacitats de les persones on es pot comprovar que de tot es pot treure sempre la part possitiva.

Les il·lustracions de la Beatrice estan realitzades amb diferents tècniques on es barreja el collage i el dibuix amb llapis de colors.

Alemagna, Beatrice. Los cinco desastres. Mataró: A buen paso, 2014
ISBN 9788494157974

Podeu escoltar l’entrevista que li vaig fer a l’Arianna per al programa de ràdio Més content que un gínjol en aquest enllaç:

Entrevista a Arianna Squilloni

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s