5è aniversari «Històries» by Sílvia Cantos

Diumenge vaig gaudir amb un munt d’amics de la celebració dels cinc primers anys de vida d’un fantàstic programa de ràdio Històries de Ràdio Argentona de la col.lega i amiga Sílvia Cantos @Silvia_Cantos que em va convidar com a una de les autores entrevistades al seu programa. Fa un parell de mesos vaig rebre un missatge seu:

Hola guapíssima!!

T’escric per convidar-te a una festa!! 🙂

El proper diumenge dia 14 de setembre, farà cinc anys de la primera emissió del nostre espai radiofònic «Històries» i, creiem que és motiu suficient per organitzar una festeta i celebrar-ho, tenim el moment, que serà el dia exacte de l’aniversari al migdia, tenim el lloc, el fabulós jardí de la biblioteca de Vilassar de Mar ens cedeix l’espai, tenim la música, dues bandes fantàstiques que amenitzaran la vetllada amb doble concert, tenim el cava per remullar la gola i per aconseguir que la celebració sigui perfecte, ja només ens falten els convidats… endevines què ve ara, oi?

Doncs naturalment, ens encantaria comptar amb la teva presència i el teu somriure, així doncs… vindràs?

Una abraçada enorme!!

Sílvia

Estic molt contenta d’haver participat. El lloc: màgic! Música en directe, i un munt d’autors i il.lustradors amb qui compartir «Històries».
Vaig retrobar-me amb la Care Santos a qui vaig conéixer fa uns mesos quan vaig tenir el plaer de presentar la seva darrera novel.la. La Care ens va deleitar amb una Història de gats que ens va fer entrar en el món màgic dels llibres com a apertura de la celebració. Després vam gaudir de la música en directe de dues bandes locals i la Laura Borràs va tancar la vetllada amb una història de poemes que ens va fer emocionar…

Entre d’altres vaig conéixer el Roger Olmos, fantàstic il.lustrador i a escriptors com la Cinta Arasa la o el Lluís Llort.

Un fantàstic matí! Aqui us deixo unes fotos…

IMG_2229.JPG

IMG_2233.JPG

IMG_2251.JPG

IMG_2215.JPG

IMG_2238.JPG

IMG_2211.JPG

IMG_2221.JPG

IMG_2227.JPG

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s