Òscar Vendrell VS Peter Walker

Òscar Vendrell i Bié autors de zona zombi

Òscar Vendrell? o Peter Walker??

L’Òscar Vendrell Corrons va néixer dues vegades, l’una a Barcelona, el 1973, i l’altra a la Garrotxa, uns quants anys més tard. Néixer li ha permès existir, però la seva existència, com la de tothom, és (i sap greu dir-ho) una simple anècdota. Tot això no ho dic jo, eh… ho diu ell a la seva pàgina web… L’Òscar diu que no escriu per ser escriptor, és escriptor perquè escriu. Ha publicat diversos llibres infantils com El club de la petanca, Em dic Nicòstrat, o El Tresor de la memòria.

I Peter Walker? doncs Peter Walker és un pilot de curses automovilístiques anglès, un guitarrista americà, un arquitecte també dels EEUU d’Amèrica, un reporter del diari The Guardian… però també és el pseudònim amb el que l’Òscar Vendrell signa a les novel·les de la col·lecció “Zona Zombi” publicades per Baula.  Peter Walker és, al capdavall, el novel·lista caçador de zombis que sempre ha volgut ser Òscar Vendrell.

Així que ja tenim la resposta… i és que tant se val ja que són una mateixa persona. Dos en un!

 

Fa poc vaig tenir lòportunitat de conèixe’l a la Fira de Bellprat on vam coincidir. jo explicant un conte i ell signant llibres i fa uns dies el entrevistar al programa de ràdio Més content que un gínjol on ens va explicar perquè va triar aquest nom i no un altre, què llegia quan era petit, qui li explicava contes… Si el vols conèixer només has de clicar l’enllaç:

ENTREVISTA ÒSCAR VENDRELL… O ERA PETER WALKER?

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s