Marta Altés, il·lustració amb un toc d’humor

Marta Altés és una jove il·lustradora afincada a Londres a qui vaig tenir el plaer d’entrevistar al programa de ràdio que condueixo, Més content que un gínjol. Un programa produït a Canal Blau FM que s’emet en diferents emissores de tot Catalunya a través de la Xarxa de ràdios locals.

ESCOLTA L’ENTREVISTA

La Marta és Barcelonina i va estudiar disseny gràfic tot i que de seguida va tenir clar que es volia dedicar a la il·lustració infantil. Tal i com ens explica a l’entrevista fa uns anys va decidir marxar a Un dels trets característics dels contes de la Marta és el toc d’humor. És il·lustradora però en moltes ocasions també escriu els contes que dibuixa.

Te un do especial per arrencar un somriure i fins i tot una rialla amb els seus textos frescos i enginyosos. Jo la vaig descobrir amb No! un conte publicat per Thule que ja ha estat traduït a moltes llengües.

No, és el nom del seu protagonista. En No, és un gos i ens explica en primera persona quina és la relació amb la familia amb la que viu, sempre segons la seva perspectiva, és clar! LLEGIR RESSENYA

Un altre conte que m’agrada especialment és Sóc un artista publicat per Blackie Books.
El protagonista és un nen convençut del seu talent artístic que deixa volar la seva creativitat però la seva mare no l’entén. Ell veu art per tot arreu, la seva mare no… On ell veu la solitud de la pastanaga abandonada, la mare veu un sopar sense acabar. Allà on ell veu una finestra oberta al món, la mare veu un desastre al menjador. Ni la seva expressió artística amb la creació de nous blaus, ni el seu autoretrat múltiple… en fi… que ara ha preparat una de ben especial mentre la mare fa la migdiada que no us podeu perdre!!

D’altres contes il·lustrats per la Marta:

La rateta que escombrava l’escaleta, una adaptació de Martina Escoda de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, amb una adaptació del conte clàssic presentat en lletra de pal i text rimat dins la col·lecció Contes clàssics.

Trobareu més títols al catàleg de les biblioteques!

Per a més informació de la Marta, enllaça’t!

Web: www.martaltes.com
Blog: martaltes.blogspot.com.es
Segueix-la a: @martaltes

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s