Xavi Ramiro: il·lustració i tecnologia

imagesLa setmana passada el convidat del programa de ràdio que condueixo: Més content que un gínjol a Canal Blau FM i que s’emet a través de la Xarxa de ràdios locals a tot Catalunya, va ser el Xavi Ramiro.

Un il·lustrador «tot terreny» que ha encaminat la seva carrera cap a la vessant més tecnològica. Els seus personatges formen part de videojocs, aplicacions flash i app per a dispositius mòbils.

Ell mateix es defineix en el seu compte de twitter: @XaviRamiro com un:

«amant analògic i digital per llegir, mirar, tocar i interactuar»

Viu al cor de Barcelona des de fa vint i cinc anys tot i que va nèixer a Portbou i ens va explicar en l’entrevista que una de les persones que li va despertar la curiositat per la il·lustració, va ser el seu avi que mentre li explicava contes feia sortir dibuixos d’una màquina que ell mateix havia fabricat.

Ha treballat a alguns diaris i revistes i també ha publicat amb diverses editorials entre d’altres: Santillana, Planeta, Cruïlla i Edicions 62.
L’any 2003 va fundar el desenvolupador PixelGo especialitzada en videojocs i aplicacions Flash. Ha creat diferents jocs per a clients com Planeta i TV3 i, a través de Verizon, va ser un dels pioners en la distribució d’un Joc en Flash per a telèfons mòbils als EUA i també ha treballat a la revista Esguard, una de les primeres revistes digitals a Europa per a iPhone i iPad. Ja veieu que és un especialista del món digital! Fins i tot ha rebut un premi, el Junceda 2013 per una sèrie d’aplicacions per iOS anomenat“Monsters Band”, produït per LaTroupe Studios.

Exposició col·lectiva: 2a Fira Conte va! Va de contes

A l’entrevista ens va explicar moltes coses del seu dia a dia com a il·lustrador, el que pensa de la dualitat paper/digital i també dels seus nous projectes. No us la perdeu!

ESCOLTA L’ENTREVISTA A XAVI RAMIRO

Si vols saber més coses del Xavi Ramiro enllaça’t!

Web

Linkedin

Pinterest

Facebook

Google+

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s