Recomanació de pasqua: La mona de la Joana

La Joana salta d’alegria quan el seu padrí li diu que dilluns li portarà una mona. Molt emocionada li fa una gran abraçada d’ós i de seguida comença a pensar quantes coses podrà fer amb la seva mona. Decideix escriure-les totes per no oblidar-se: jugar a ping-pong, fer una cabana, garlandes de paper, o un gran berenar…

La mona de la Joana de Mercè Canals publicat per Baula és un conte divertit on els més àvids lectors descobriran de seguida quina és la gran confusió que te la Joana i segur que més d’un desitjarà passar més ràpid les pàgines per tal de veure la cara de sorpresa que li quedarà a la protagonista quan el seu padrí li regali la mona tan esperada.

Del que també estic segura és de que, sigui quina sigui l’edat del lector, la gran majoria el llegiran o escoltaran amb un somriure a la cara. I els que siguin més innocents i no se n’adonin segur que esclataran a riure en veure el desenllaç d’aquesta divertida història.

Les il·lustracions de la mateixa autora, Mercè Canals, alegres i acolorides, aconsegueixen donar el to festiu que l’arribada de la mona es mereix.

Una bona proposta per a aquestes vacances de Setmana Santa mentre esperem que el padrí ens alegri les vacances amb una mona!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s