Nadales il·lustrades!

Això de tenir amics i amigues il·lustradors i il·lustradores és molt xulo per què cada any cau alguna Nadala d’aquelles guapes que t’agradaria emmarcar. En homenatge a tots i totes vosaltres il·lustradors i il·lustradores faig aquesta entrada on penjaré les Nadales que rebi aquest any. Ara no em deixeu malament que vull penjar moltes!

La primera és d’Eva Sans, il·lustradora nascuda a Igualada tot i que fa molt de temps que viu a Vilafranca del Penedès.

Nadala 2013 Eva Sans
L’Eva, va estudiar Belles Arts (especialitat de gravat) i posteriorment va cursar estudis de Il·lustració a l’Escola de la Dona. Després de molts anys combinant l’activitat docent amb la il·lustració, va optar finalment per abandonar les aules i dedicar-se de forma exclusiva a l’activitat que més li agrada: dibuixar. Tot i així, segueix en contacte amb els infants per mitjà de tallers i altres activitats no acadèmiques. Ha publicat alguns àlbums il·lustrats i il·lustracions per a novel·les infantils i juvenils, il·lulstracions per a llibres de text, cartellisme i il·lustracions de gran format com murals d’un parell d’hospitals en les plantes adreçades als infants. Ja veieu que treballa molt i en diferents àmbits.

Aquí una altra Nadala il.lustrada, aquesta amb temàtica dels Reis d’Orient de la vilanovina Glòria Fort

20140102-155627.jpg

La Glòria va néixer a Manlleu, però des de molt petita viu a Vilanova i la Geltrú.
Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Disseny i graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics en l’especialitat de Disseny de Moda i mai ha perdut l’interès per formar-me en àmbits educatius i noves tecnologies. La Glòria és dissenyadora, il.lustradora, professora… Combina professionalment les seves dues passions: l’art i l’educació.

Ha publicat diversos contes infantils i les seves il.lustracions tenen un lloc molt destacat en les biblioteques públiques de Vilanova i la Geltrú: en forma de mural, de pictogrames den la adaptació de la CDU i en la imatge de la Ratoliva…

2 thoughts on “Nadales il·lustrades!

  1. Hola!!!
    He vist que em seguies pel twitter i he vingut al teu blog a fer una mica la tafanera! M’ha agradat tant que m’hi quedo!! Ara t’afegeixo a la llista de blogs del meu i als “favoritos”!
    Ens seguim per la xarxa!! 😉

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s