100 gran invents de tots els temps: invents i jocs en un mateix llibre

Vols fer una passejada per la història i descobrir cent dels «grans invents» de la humanitat? Doncs aquest és el teu llibre!

Sebastià Serra a qui tinc el plaer de conèixer personalment ens torna a meravellar amb les seves il·lustracions en un llibre que barreja coneixements i esbarjo. Un format al que darrerament s’estan sumant molts segells editorials.

Aquest llibre publicat per Imaginàrium i Círculo de lectores proposa:

– 10 moments de la Història de la humanitat: La Prehistòria, Egipte, Grècia, Roma, Edat Mitjana, Asia, Amèrica, Renaixement, Revolució Industrial i Temps moderns on s’amaguen:

– 10 invents , en cada doble pàgina il·lustrada…

10 x 10 = 100 invents!

Tots ells queden després recollits en un minillibre que està «acoplat» a la coberta on hi ha una explicació de cada un dels invents i un munt de curiositats!

Sabies que els romans van ser els que van inventar les clavegueres? Que l’energia eòlica ja s’utilitzava a l’Edat Mitjana amb els molins de vent? O que el carbó va ser el material que va donar lloc a l’invenció de la bombeta?

la foto (2)

Partint de l’any 2500000 a. C. i fins el segle XXI una línea del temps (a la part inferior del llibre) ens marca els moments més destacats de la història  i al lateral una petita explicació de cada un dels períodes.

Les il·lustracions són molt detallades i segueixen l’estil que tan identifica al Sebastià Serra amb una diversificada gamma cromàtica molt ben combinada que juga amb les ombres, per donar profunditat i volum a les imatges.  Unes il·lustracions que evidencien una gran tasca d’investigació fins el més mínim detall!

Busca… el foc, la roda, el pany, la politja, el mapa, el clavegueram, les ulleres, els botons, la bruixola, les crispetes, el termòmetre la bombeta o Internet i les xarxes socials! Atreveix-te a fer un recorregut per 100 invents que han marcat la nostra història…

100 grans invents de tots els temps amb il·lustracions de Sebastià Serra publicat per Imaginàrium i Círculo de Lectores.

——–^_____^———-

Enllaços relacionats:

– Entrevista a Sebastià Serra al programa de ràdio Més content que un gínjol de Canal Blau FM.

-D’altres entrades al blog amb Sebastià Serra.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s