¡No! Humor i gossos en una mateixa lectura

No-MAltes-Thule

Els contes amb un toc d’humor sempre tenen cabuda en el meu blog. Ho sabeu perquè són entre d’altres una de les meves debilitats. El plaer per la lectura es pot aconseguir de moltes maneres i un conte que et desperta un somriure o fins i tot una rialla sempre és una aposta segura!

¡No! És el títol del conte que ens presenta Marta Altés des de l‘editorial Thule. I No, és el nom del seu protagonista. En No, és un gos i ens explica en primera persona quina és la relació amb la familia amb la que viu, sempre segons la seva perspectiva, és clar!

En No està convençut que es porta molt bé: ajuda als seus amos a arribar més depressa als llocs, s’assegura que el menjar està bo, descobreix grans tresors al pati de casa, ajuda a les tasques quotidianes… i és capaç de cuidar-se molt bé tot sol…

Amb ¡No! tornem a parlar d’àlbum il·lustrat, ja que les aquestes juguen un paper molt important i ens relaten una història paral·lela que potser no te gaire a veure amb la percepció que te el nostre protagonista del que està passant realment. Amb les il·lustracions l’autora i il·lustradora aconsegueix aquest toc d’humor del que us parlava i ha sabut combinar molt bé els blancs amb les il·lustracions de tons suaus.

¡No! Un conte que ha estat traduït a moltes llengües amb el que riuran petits i grans!

MÉS LLIBRES AMB UN TOC D’HUMOR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s