Inauguració Sala Sociocultural Cubelles

inauguracióSALASOCIOCULTURALDissabte passat es va inaugurar la Sala Sociocultural de Cubelles i vaig tenir l’honor de ser la convidada a donar el tret de sortida amb la primera activitat que s’hi realitzava. Una hora del conte on nens i nenes van poder gaudir una vegada més de la Saltironets.

fotoVIDEOsalacultural

Després de conte vam cantar la cançó de la Felicitat i tot seguit els nens i nenes van participar d’una activitat de creació de “Contes encerclats” on havien de dibuixar el seu conte o personatge preferit dins un cercle que després es va convertir en una xapa commemorativa en record d’aquest dia.

He de dir que l’espai és fantàstic! Te moltíssima llum i està equipat amb totes les tecnologies que la fan estar a la última. Un espai on es podran realitzar moltes activitats, i la més important de totes: que per fí els nens i nenes de l’escola Charlie Rivel disposen d’un gimnàs!!

2 thoughts on “Inauguració Sala Sociocultural Cubelles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s