¡Un huevo con sorpresa!

És veure un nou conte de l’Emily Gravett que ràpidament l’obro. És una aposta segura! Sempre amb aquest toc d’humor que m’agrada tant, i és que passar-ho bé amb un llibre i si és amb un somriure, o millor!, una rialla és de les millors coses que pots sentir (bibliotecàriament parlant).

UNHUEVOconSORPRESA_cubierta_CASTELLANO¡Un huevo con sopresa! Publicat per MacMillan, és el conte del que us parlo, i no és una novetat, però he de reconèixer que fins avui no n’havia tingut notícia…

Aquest conte ens explica la història d’un ànec que és l’únic de tots els ocells que no ha post un ou. Tota la resta: l’ocell, la gallina, el mussol, el lloro, el flamenc… Es miren amb molt d’amor els seus ous.

Aleshores l`ànec troba un ou. L’ou més bonic del món. Però la resta d’ocells se’n riuen: es estrany, lleig… diuen que no sortirà res d’allà dins.

La sopresa arribarà quan es trenquen una a una totes les closques… No teniu curiositat per saber què passa? Doncs no dubteu a buscar aquest conte a les biblioteques que us asseguro us sorprendrà com a la resta d’ocells!

M’agrada per que des del principi provoca que el lector es mantingui enganxat amb la intriga d’un ou que és ben estrany per a tothom, excepte per a l’ànec, és clar! per la sorpresa que ens anuncia al títol i que et manté alerta fins al final i per què és una sorpresa. Un conte que no parla de mascles i femelles que podria ser el més lògic, parla d’animals. I m’ha agradat sobretot perquè a mi, m’ha fet riure!

Les il·lustracions fetes a llapis i acolorides amb aquarel·les l’enriqueixen fins a la categoria d’àlbum il·lustrat tot i el format en cartoné encunyat ideal per a sorprendre en grup!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s