Las vacaciones de Turlututú

És temps d’estiu i de vacances! i que millor manera de fer-ho que acompanyats d’un llibre-joc amb el que entretenirse aquests dies d’esbarjo amb els més petits de la casa.

L’editorial Océano travesia te entre les seves publicacions un nou títol de l’Hervé Tullet a qui ja coneixeu de títols com ara Un libro, Juego de las diferencias o ¡Soy un blop! Aquest autor ens te acostumats a llibres que van més enllà de la lectura i que desperten l’interès dels nens i nenes al combinar lectura i joc visual o interactiu fins i tot encara que sigui en paper.

Amb Las vacaciones de Turlututú ens torna a sorprendre amb un llibre on un estrany personatge, en Turlututú amb un gran ull i corona ens convida a fer un llarg viatge que comença dins una gran bombolla de sabó que cal fer volar bufant ben fort… Jocs pe pintar, per pensar i per interactuar amb les pàgines del llibre: ara endavant, ara endarrera, ara gira el llibre, ara sacseja’l i així es descobreixen nous joccs visuals.

Transforma la pluja en un prat de flors de mil colors, busca diferents articles al supermercat, prepara un pastís per assaborir amb els ulls… Jocs per mirar, pensar, dibuixar… Amb aquest llibre pots passar un estiu diferent a l’hora que s’adquireix nou vocabulari i s’estimulen els sentits.

L’únic apunt a fer és sobre el llenguatge del llibre. Aquest exemplar ens arriba des de Mèxic i el vocabulari no és exactament el que utilitzariem nosaltres i amb el que els més petits estan familiaritzats. Per posar un exemple, al supermercat cal buscar “Chícharos”… No saps que són? Doncs ho tens fàcil. Mira el llibre i descobreix què hi ha dins el carret de la compra a la pàgina següent ;-)

Las vacaciones de Turlututú d’Hervé Tullet publicat per Oceano Travesia.turlututu-sorpresa-soy-yo-9786074008173

Amb el mateix personatge i de la mateixa editorial Océano Travesia una altra aventura d’en Turlututú és: Turlututú ¡Sorpresa, soy yo! Amb aquest conte en Hervé Tullet ens torna a convidar a viatjar, aquesta vegada comencem amb l’OVNI d’en Turlututú:

¡Tengo una nueva nave espacial! ¿Quieres probarla? Entonces presiona los botones y ponme a viajar. ¡Vamos, ya depegamos!

Viatja amb la nau espacial d’en Turlututú a un lloc molt fred, a un altre on fa molta calor… viatja per l’univers, sacseja el llibre per barrejar la pintura i poder omplir la paret d’estels… Un altre fantàstic llibre-joc per passar una bona estona!

Turlututú ¡Sorpresa, soy yo! d’Hervé Tullet publicat per Oceano Travesia.

Sabeu que és un blop? doncs aquí va una història d’Hervé Tullet repleta de blops!!

BONA LECTURA I BONES VACANCES!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s