Oniris… la novel·la

Oniris-228x228Encara no coneixeu Oniris? Aquesta és la meva primera novel·la. Ja fa un any que va veure la llum publicada per Carambuco ediciones i des d’aleshores ha recorregut mig món! I lo de recórrer el món, és literal! Si nó que em dieu de la secció “Oniris in the world”?

Oniris ens summergeix en el món dels somnis… T’imagines poder viatjar allà on et porti la teva ment? Poder anar allà on vulguis i tan ràpid com ho fa el teu pensament?

Amb Oniris vaig aconseguir escriure la novel·la que a mí m’agrada llegir: capítols curts, històries que es creuen tot i que sembla que no tinguin res en comú, el misteri d’una desaparició, situacions inexplicables… una noia… un noi… Una història d’amor que sembla impossible… Tot amb un fil argumental que pel que he rebut dels lectors t’atrapa i no et deixa deixar de llegir (tinc el rècord de lectura amb una noia que se’l va llegir en mensy de 48 hores!!)

I amb Oniris una secció del blog de la que estic molt orgullosa: Oniris in the world. En aquest espai els protagonistes sou els lectors ja que recull totes les fotografies que em feu arribar de la novel·la en diferents llocs: a la piscina, a l’hotel, a l’hospital, a Veneçuela, a Canadà, a Kènia!! Oniris està viatjant tant o més que dins el text gràcies a la col·laboració de tots els lectors. Si t’animes ja saps que pots enviar la teva a suspeix@gmail.com

Oniris a Kènia amb el Pep Cid

Oniris a Kènia amb el Pep Cid

Així que ja saps! si ets un bon lector… entre 16 i 100 anys submergeix-te en el món dels somnis amb Oniris, una novel·la d’una tal Susana Peix (jeje) publicada per Carambuco ediciones. La pots comprar a través d’internet sense despeses d’enviament!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s