Un autobús caído del cielo

un-autobus-caido-del-cielo-9788493987725Estem davant d’un d’aquells contes que et desperten un somriure des del principi. El Bob Graham ho aconsegueix una vegada més amb aquest títol publicat per Flamboyant.  Ja no només per la història que és molt bonica i tendre si no que les il·lustracions que l’acompanyen plenes de detalls i acolorides amb tons suaus ho afavoreixen.

Davant de la casa de l’Stella ha aparegut un autobús abandonat: «Este autobús escacharrado es como una ballena varada en una playa» li diu a la seva mare en veure’l, i no dubta ni un segon en quedar-se’l i plantar-lo al mig del seu jardí. Poc a poc, aquell autobús brut i desordenat comença prendre vida. Des dels cargols que s’amaguen sota les rodes, els ocells que aniuen dins el motor o els veins que el netegen i comencen a portar mil coses: el peix de colors de l’Èric, els còmics del Luke, un futbolí que li falta un, un pastís en forma d’autobús de la senyora Stavros… Fins i tot els «Ratas callejeras» fan un bonic dibuix copiat del de l’Stella. Mobles, animals, amics i veins fan d’aquell espai un lloc de trobada. Fins que apareix una malèfica grua i se l’emporta a desballestar:

Vehiculo ilegal, prohibido aparcar en la acera.

No pots ser! A l’Sella se li posen les galtes rosades. A les hores se li acut jugar-se l’autobús amb una partida de futbolí amb el propietari de l’empresa de desballestament. Creieu que ho aconseguirà? No dubteu en buscar i llegir aquest conte.

Un autobús caído del cielo és especial per què ens mostra la part més sensible de les relacions humanes. Com entre tots podem aconseguir coses molt boniques i com els més petits ens ensenyen que tot és possible.

La màgia de la lectura t’atrapa des del principi i el somriure no et desapareix en tota l’estona… Ni tant sols quan acabes de llegir el conte!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s