Amb amics: Paula Jarrín

paula+jarrinAl programa de ràdio que condueixo des de les Biblioteques de Vilanova: Més content que un gínjol, cada setmana ens visita alguna persona, o personatge a la secció, I tú, qui ets?, una secció molta mena on ja han passat algun que altre autor, il·lustrador, editor, músic… fins i tot personatges de contes!

Aquesta setmana ha vingut algú diferent a qui tenia moltes ganes d’entrevistar i a qui tinc moltíssimes ganes de conèixer en persona: La Paula Jarrín.

Internet ens va unir per interessos comuns, la connexió va ser immediata i les ganes de fer projectes juntes enormes! Des de fa poquet està al capdavant de la Llibreria Al·lots que després d’estar uns quants mesos buscant nova mestressa, va trobar la persona ideal.

En una de les tertúlies que es realitzen mensualmentUna de les tertúlies que es realizen mensualment a la Llibreria Al·lots

La Paula és llicenciada en Historia i com ella mateixa es defineix conta contes de vocació. Treballa com a lectora, correctora d’estil, i orto-tipogràfica per a editorials a banda de ser propietària i dirigir la llibreria Al·lots. Aquesta és una de les llibreries especialitzades en infantil i juvenil de Barcelona. De fet va ser la primera i des de l’any 1996, ofereix una acurada selecció de llibres, per als més petits, per als primers lectors i per a joves.

Vols escoltar l’entrevista? clica AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s