Seguim de carnaval!!

2013-02-05 Hora del conte - 07A Vilanova i la Geltrú, la meva ciutat el carnaval és més que una festa! i això no ha fet res més que començar!! Avui la merengada, demà l’Arrivo, i dissabte? dissabte torna el Dolcet a la Cardona!

Dilluns va ser el torn de la llar d’infants Xaloc. Els nens i nenes d’1 i 2 anys van gaudir a tope amb el Dolcet, tots sentadets al pati de la llar… que monos!

2013-02-05 Hora del conte - 05Dimarts  a l’escola Cossetània on em van rebre com sempre amb els braços oberts i els nens i nenes s’ho van passar genial! En acabar el conte vam cantar la cançó del Dolcet i alguns es van posar el Dolcet per sentir-lo de ben a prop. Des de l’enllaç podreu veure totes les fotos!

BLOCTEKA: BLOC DE L’ESCOLA COSSETÀNIA

Ahir dimecres els nens i nenes de P5 de l’escola el Cim van venir a la biblioteca a escoltar la història d’aquest caramel tan eixerit… I seguim!! que encara queda demà divendres al Sant Bonaventura, dissabte a la biblioteca Armand Cardona i per la tarda, el millor!! Gran Carnaval infantil a baix a mar. No us el podeu perdre!!

i diumenge? Les comparses! La festa més important de viure per a un caramel! Busca’l bé, busca’l bé, on és en Dolcet… Vols escoltar la cançó?

CANÇÓ D’EN DOLCET

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s