Seguim de carnaval!!

2013-02-05 Hora del conte - 07A Vilanova i la Geltrú, la meva ciutat el carnaval és més que una festa! i això no ha fet res més que començar!! Avui la merengada, demà l’Arrivo, i dissabte? dissabte torna el Dolcet a la Cardona!

Dilluns va ser el torn de la llar d’infants Xaloc. Els nens i nenes d’1 i 2 anys van gaudir a tope amb el Dolcet, tots sentadets al pati de la llar… que monos!

2013-02-05 Hora del conte - 05Dimarts  a l’escola Cossetània on em van rebre com sempre amb els braços oberts i els nens i nenes s’ho van passar genial! En acabar el conte vam cantar la cançó del Dolcet i alguns es van posar el Dolcet per sentir-lo de ben a prop. Des de l’enllaç podreu veure totes les fotos!

BLOCTEKA: BLOC DE L’ESCOLA COSSETÀNIA

Ahir dimecres els nens i nenes de P5 de l’escola el Cim van venir a la biblioteca a escoltar la història d’aquest caramel tan eixerit… I seguim!! que encara queda demà divendres al Sant Bonaventura, dissabte a la biblioteca Armand Cardona i per la tarda, el millor!! Gran Carnaval infantil a baix a mar. No us el podeu perdre!!

i diumenge? Les comparses! La festa més important de viure per a un caramel! Busca’l bé, busca’l bé, on és en Dolcet… Vols escoltar la cançó?

CANÇÓ D’EN DOLCET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s