Cançons de bressol

04.-Cançons-de-bressolAquest dissabte vam acollir a la biblioteca la presentació del llibre Cançons de Bressol de Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Tot un luxe d’activitat ja que vam poder comptar amb moltes de les persones que han posat el seu granet de sorra per tirar endavant aquest projecte.

Cançons de bressol cançoner popular de Catalunya amb il·lustracions de Marta Balaguer i arranjaments musicals d’Iñaki Marquiegui. La lletra i la melodia originals d’aquestes cançons de bressol formen part de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya. Són les cançons que els nostres avantpassats cantaven als seus nadons en diferents punts de Catalunya fa molts i molts anys entre el 1921 i el 1936 i totes aquestes cançons les van anar recollint folkloristes i músics.

La Marta Balaguer també va participar a l’activitat incloent la màgia de les seves il·lustracions amb un bressol i un nen dormint i amb unes papallones que van deleitar els més petits.

L’ambient que es va crear amb les cançons va ser molt acollidor. Esperem poder tornar a gaudir de la música en d’altres ocasions!

componentsCANÇONSDEBRESSOL

En aquesta foto amb els culpables de tan fantàstica vetllada: Marta Balaguer (il·lustradora), Ricard i Marta Casals (veus), Iñaqui Marquiategui (arranjaments i teclat) i en Charli, al baix…

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s