Misteris… amb solució?

Aquí teniu un llibre que m’ha agradat especialment… es titula: La vela que no se apagaba y otros misterios con solución d’antonio Lozano i il·lustracions d’alba Marina Rivera publicat per A buen paso, una editorial catalana,  fidel al seu nom: caminen a bon ritme i amb passos ferms que es reflecteixen en les seves publicacions, molt especials per un motiu o un altre. A buen paso és una editorial que defensa l’àlbum pel davant d’altres tipologies de publicacions i que treballa amb una qualitat exquisita en els formats i el disseny.

La vela que no se apagaba y otros misterios con solución és una de les seves darreres novetats. Un àlbum il·lustrat que us vull recomanar i que estic segura que us agradarà perquè enganxa des de la primera pàgina. La historia comença amb el plantejament de diferents misteris sense resoldre, misteris als que el lector no els podrà donar cap tipus d’explicació: una exploradora, un submarinista, un paleontòleg, un astronauta… i les seves troballes inexplicables són el fil conductor.

Ni els més grans experts mundials trobaran la solució fins que un matí de juliol, la Recoleta, una nena esquerrana amb un tall a la cella va tenir una intuició: Si la resposta no estava a la realitat potser estava a la fantasia i aquella mateixa nit, no va poder dormir pensant en un pla per resoldre tants misteris… Penseu que ho va aconseguir?

Com que no vull desvetllar res no us explicaré res més, us animo a que el busqueu i el llegiu. I no només us heu de fixar en el text que com a bon àlbum il·lustrat les imatges tenen molt a dir! L’Alba Marina, la il·lustradora, ha fet un treball de collage molt original amb fotografia i diferents textures que enriqueix encara més la història. Genial!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s