La veueta

La veueta de Michaël Ecoffier i il·lustracions de Kris Di Giacomo publicat per Kókinos, 2012.

Avui ha caigut a les meves mans aquest conte, les il·lustracions són molt divertides i el text amb canvis de tipografia i color li donen un toc molt desenfadat. La història, enigmàtica des de l’inici et fa despertar un somriure al final de l’aventura…

En Perico és un camaleó que viu feliç… ha esmorzat bé, passa el temps dalt de la seva roca prenent el sol… fins que li entren ganes de fer caca i no hi ha paper per eixugar-se. Potser aquells calçotets que pengen de l’arbre i que estan foradats li poden servir. Dit i fet! Però llavors sent aquella veueta que diu que és la seva consciència i que el que ha fet no està gens bé.

No deixeu de fer-li una ullada, segur que us desperta un bon somriure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s