La veueta

La veueta de Michaël Ecoffier i il·lustracions de Kris Di Giacomo publicat per Kókinos, 2012.

Avui ha caigut a les meves mans aquest conte, les il·lustracions són molt divertides i el text amb canvis de tipografia i color li donen un toc molt desenfadat. La història, enigmàtica des de l’inici et fa despertar un somriure al final de l’aventura…

En Perico és un camaleó que viu feliç… ha esmorzat bé, passa el temps dalt de la seva roca prenent el sol… fins que li entren ganes de fer caca i no hi ha paper per eixugar-se. Potser aquells calçotets que pengen de l’arbre i que estan foradats li poden servir. Dit i fet! Però llavors sent aquella veueta que diu que és la seva consciència i que el que ha fet no està gens bé.

No deixeu de fer-li una ullada, segur que us desperta un bon somriure!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s