Més content que un gínjol

El programa de ràdio, Mes content que un gínjol torna amb energies renovades. Ara des de Canal Blau FM per donar veu a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú. Cada dissabte a les 14h amb una hora de durada. Els continguts seran molt similars als que tenia fins ara, al voltant d’un nou protagonista, cada setmana es proposaran lectures per a diferents nivells lectors,  endevinalles, poemes, embarbussaments, dites… Hi haurà entrevistes a autors, il·lustradors, llibreteres, fins i tot algun personatge de conte ens explicarà alguna de les seves aventures. Es farà difusió del fons documental de les biblioteques de Vilanova així com de les activitats adreçades a infants i famílies.

Avui s’ha emés el primer programa amb l’Escola com a protagonista, amb un munt de recomanacions.

Amb el programa neix un nou bloc MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL on s’aniran penjant els continguts del programa, fins i tot el podreu escoltar si no heu pogut fer-ho en directe.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s