Pluja d’àpats!!

T’imagines un món en el que els aliments ploguéssin del cel? no hi haurien botigues ni mercats on comprar-ne, ni necessitariem cuines per cuinar-los… només un caçapapallones o una galleda ben gran per recollir-los i directament a taula, ni tant sols hauriem de pensar què volem per esmorzar, dinar o sopar, els núvols decidirien per sosaltres…

Ennuvolat amb risc de mangonguilles de Judi Barrett i il·lustracions de Ron Barret publicat per Corimbo és una divertida història en la que un avi explica als seus nets abans d’anar a dormir, la història d’un poble molt especial: Mastegaiempassa, un poble a l’altra banda de l’oceà d’uns trescents habitants. A Mastegaiempassa no hi havia ni una sola botiga de menjar. No en necessitaven. A Mastegaiempassa el temps canviava tres cops al dia: a l’hora d’esmorzar, per dinar i per sopar i els seus habitants estaven acomstumats a mirar sempre la previsió del temps per saber què els tocaria menjar i tothom sortia sempre preparta amb un plat, got, forquilla, cullera, ganivet i tovalló: suc de taronja, ous ferrats, salsitxes de frakfurt, cigrons cuits…

El que no esperava ningú és que de sobte el temps embogís de cop i volta: amb tempestes d’espagueti, espesses boires de verdures o ventades de sal i pebre… Els seus habitants havien de trobar una sol·lució a aquell terrabastall, així que van enganxar dues llesques gegants de pa florit amb mantega de cacauet…

Un conte que va acompanyat d’unes il·lustracions, fetes a ploma i tinta negra, que prenen color en la part més imaginativa de la història, unes il·lustracions que van més enllà del text, amb gran detallisme convidant al lector a entretenir-se en cada una de les planes per descobrir-ne tots els detalls.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s