Atrapat: una mica d’humor sempre va bé…

Avui ha caigut a les meves mans aquest conte i com que m’ha agradat per què m’ha fet  riure us el vull recomanar que en aquests moments qualsevol cosa que ens faci riure s’ha de compartir…

  • Atrapat d’Oliver Jeffers publicat per Andana, 2011.

Tot va començar quan l’estel d’en Floyd es va quedar atrapat entre les branques d’un arbre… Primer va provar de sacsejar-lo, però no hi havia manera de desenganxar-lo. Estaba ben atrapat! Aleshores en Floyd va pensar que podia llançar la seva sabatilla per fer-lo caure, i no era qualsevol sabatilla, era la seva sabatilla preferida. I sabeu què va passar? doncs que la sabatilla també es va quedar atrapada dalt de l’arbre, i darrera la sabatilla, l’altra sabatilla, va provar de llançar el seu gat que també es va quedar atrapat i l’escala del veí, i un pot de pintura i un ànec i una cadira… ni us imagineu tot el que va arribar a llançar per tal de fer caure el seu estel! Voleu saber si ho va aconseguir? doncs llegiu aquest conte que estic segura que us arrencarà com a mínim un somriure…

També he trobat aquest vídeo…

Si voleu mirar més contes amb un toc d’humor, cliqueu l’enllaç: CONTES D’HUMOR

Un comentario en “Atrapat: una mica d’humor sempre va bé…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s