Diumenge 4 de març

El proper diumenge ja sabeu que tornem a tenir programa, aquesta vegada amb un nou protagonista i la visita dels nens i nenes de l’escola Vora del Mar de Cubelles: El Joan, l’Osama, La Clàudia i la Núria m’han vingut a veure per participar al Més content que un gínjol.

Amb les noies hem comentat notíces curioses: de com un home es va menjar 6000 calories en un sol esmorzar o de com dues patates fregides han estat un greu problema per a una galeria d’art… Hem parlat de l’alimentació, del que hem de menjar per estar sans i de les malalties relacionades amb l’alimentació. I amb els nois, hem parlat de les noves tecnologies i de l’ús que en fan els nens i nenes d’11 i 12 anys: Facebook, messenger…

No us ho perdeu, diumenge us espero a les ones, al 107.5 FM a les 11h en punt!

O bé a partir de llavors directament des d’internet a través de l’enllaç que trobareu al web de Ràdio Cubelles a Ràdio a la carta. Ja sabeu que podeu escoltar el programa tantes vegades com vulgueu i que a més us el podeu descarregar…

Mentrestant us deixo amb el poema-endevinalla de la Lola Casas per tal de que intenteu esbrinar qui es aquesta setmana el nostre protagonista. Un poemari de la amiga Lola que està inclòs dins el llibre Animalades de paper, una idea de Pere Cabaret i fotografies d’Esther López publicat pel Cep i la Nansa edicions:

El perfil del ________
ressegueix,
amb quin estil!
la ribera del riu Nil.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s