Els contes més enllà de la lectura: Els llibres-joc

Selecció de llibres per passar una bona estona més enllà de la lectura:

 • Papepilandia. Michelle Romo. Barcelona: Flamboyant, 2011.

Els personatges de la Michelle Romo són encantadors i irresistibles…

Demanen a cirts que els hi donis vida així que ja saps. Només necessites unes tisores i una mica de cel·lo.

Dins d’aquest llibre trobaràs persones, animals i a més a més un fantasma pirata una torradora, bigotis estrafolaris que t’hauràs de posar… i moltes sorpreses més!

 • Digues on és: els cinc continents. Thierry Laval. Barcelona: Cruïlla, 2011. (col·lecció Digues on es).

Saps on és el Taj Mahal? on viuen els coipús? on hi ha una torre inclinada? i on creixen els baobabs? Doncs obre bé els ulls i busca aquestes coses i moltes d’altres a Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica i Oceania… De la mateixa col·lecció: els oceans, els transports, la història, la volta al món i mons imaginaris.

 • El barrufet de les ulleres? Peyo. Barcelona: Base, 2011. (Col·lecció On es barrufa)

On es Barrufa el Barrufet de les Ulleres? És molt fàcil! El descobriràs en cadascuna de les escenas barrufants d’aquest llibre. I el joc continua amb moltes altres coses i amb altres barrufets que cal trobar. Hi podràs jugar una pila d’hores.

 • Fantasia mega book. Sebastià Serra. Zaragoza : ItsImagical, cop. 2011.

Un llibre gegant per passar una bona estona buscant els personatges que més t’agradin: un vaixell pirata, un castell, un bosc encantat o l’espai exterior seran els llocs on hauràs de trobar tot el que et proposen. Tu tries!

 • Dibuixa i pinta.Elisabet Capdevila. Barcelona: Cromosoma, 2011.

Les vacances d’estiu són molt llargues, hi ha temps per anar a la platja, a la piscina, a la muntanya… Fins i tot per reforçar el que s’ha treballat a l’escola. Aquestes activitats poden ser molt divertides i per això l’editorial Cromosoma acaba de publicar un llibre-joc per als més menuts.

 • Fer arribar l’ambulància fins a l’hospital, un bon pentinat a la Violeta, esbrinar de quin color són els homenets que ens obren el pas de vianants o descobrir com són els monstres dels somnis d’en Martí, són algunes de les propostes que fan.Més de cent imatges de traç gruixut i grans dimensions dibuixades sobre cartolina que permeten treballar amb diferents materials: ceres, aquarel·les, llapis de color… i el més important: sense sortir-se de la ratlla!Un llibre-joc per fer més amenes les tardes d’estiu a grans i petits, per jugar, dibuixar i pintar, estimulant la creativitat i la imaginació.

I ara uns llibres per fer màgia! sí, sí… amb aquests llibres faràs màgia!!

 • Llibre màgic de les tres bessones bebès. Barcelona: Cromosoma, 2011.

 Segueix les instruccions i ja veuràs com la màgia la fas tu!!!

 • Un llibre. Hervé Tullet. Barcelona: Cruïlla,2010.

Llibre d’observació i atenció que, a cada pàgina, dóna instruccions al lector sobre què ha de fer.

 

 • On és la meva germana? Sven Nordqvist. Barcelona: Flamboyant, 2010.

Com seguir una germana que sempre desapareix? Ella no pot evitar marxar sense avisar per recórrer el món, amb tantes coses noves per veure. Ajuda’l a buscar-la en cada pàgina, recorre amb ell els paisatges amb els que ella somia i passa per llocs que mai no has vist en la teva vida.

 • Busca i troba… Astèrix. René Goscinny. Barcelona : Salvat, 2010.

L’any 50 abans de Crist, els romans ocupen tota la Gàl·lia…Tota? No! Un poblet d’irreductibles gals contiuna resistint l’invasor romà. Però, on s’ha ficat Ast`reix, el gal més famos de tots?+Diverteix-te buscant en aquestes 12 escenes el nostre heroi, a més d’altres personatges i uns quants detalls insòlits. Supera el repte i guanya pàgina rere pàgina, els llorers reservats al campió. Bona sort!

 • Els Xunguis de Joaquín Cera publicat per Edicions B.

Troba a aquests entremaliats personatges en mil i una aventures: a Hollywood, viatjant en el temps, els monstres…

Descobreix el món dels Xunguis amb el que passaràs una bona estona buscant els seus personatges!

 • Què hi ha dins…? Un castell, una ciutat, un vaixell pirata, un solar per edificar, el món dels dinosaures.

Una col·lecció de Lee Brian publicat per RBA on descobriràs què s’ha amaga en cada un d’aquests edificis, llocs i móns fantàstics… t’atreveixes??

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s