La tertulia, una nova secció al MCG

Tal i com us vaig anunciar, aquesta setmana comencen les novetats al Més content que un gínjol. Per començar estrenem nou horari. Ara el podeu escoltar els diumenges de 10h a 11h… Sí, sí! ara el MCG te una durara d’una hora!!

Amb l’ampliació d’horari també estrenem noves seccions. La tertúlia, és una d’aquestes noves seccions que podreu escoltar al programa. Es tracta d’una tertúlia on els nens i nenes de les escoles de Cubelles debatran sobre notícies aparegudes a internet, algunes més actuals i d’altres no tant però que sempre extrapolarem a la nostra realitat… Una altra nova secció és l’enigma on hauran d’expressar la seva opinió sobre un personatge, un tema o anècdota.

Aquesta setmana ens visiten els nens i nenes de l’escola Charlie Rivel de Cubelles… No us podeu perdre el programa! Us espero diumenge a les 10h en punt! i si no podeu ja sabeu que sempre el podeu escoltar a través d’internet cliqueu AQUÍ.

I com sempre el programa girarà al voltant d’un protagonista, això no ha canviat… aquesta setmana els protagonistes són molt juganers… Els contes més enllà de la lectura.

Fins diumenge!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s