La tertulia, una nova secció al MCG

Tal i com us vaig anunciar, aquesta setmana comencen les novetats al Més content que un gínjol. Per començar estrenem nou horari. Ara el podeu escoltar els diumenges de 10h a 11h… Sí, sí! ara el MCG te una durara d’una hora!!

Amb l’ampliació d’horari també estrenem noves seccions. La tertúlia, és una d’aquestes noves seccions que podreu escoltar al programa. Es tracta d’una tertúlia on els nens i nenes de les escoles de Cubelles debatran sobre notícies aparegudes a internet, algunes més actuals i d’altres no tant però que sempre extrapolarem a la nostra realitat… Una altra nova secció és l’enigma on hauran d’expressar la seva opinió sobre un personatge, un tema o anècdota.

Aquesta setmana ens visiten els nens i nenes de l’escola Charlie Rivel de Cubelles… No us podeu perdre el programa! Us espero diumenge a les 10h en punt! i si no podeu ja sabeu que sempre el podeu escoltar a través d’internet cliqueu AQUÍ.

I com sempre el programa girarà al voltant d’un protagonista, això no ha canviat… aquesta setmana els protagonistes són molt juganers… Els contes més enllà de la lectura.

Fins diumenge!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s