Desembre de presentacions…

Aquest desembre hem tingut un munt de presentacions a Vilanova… Primer vam tenir la de Xamae, el Premi Mercè Llimona d’enguany que vaig tenir l’honor de guanyar i presentar a la Biblioteca Joan Oliva. En el seguent vídeo podeu veure un recull de fotografies:

Aquí em podeu veure fent l’entrevista per a Canal Blau:

El passat dissabte vam presentar a la Cardona el darrer Ginjoler: contes adaptats a la llengua de signes amb La Bruixa Lletjards de Darabuc i il·lustracions de JuanolO. Es van fer un fart de signar contes!!

I per acabar amb les presentacions de desembre, ahir ens va visitar la Lila amb les seus contes publicats per Beascoa… Vam explicar el conte «Em dic Lila» i els nens i nenes van poder gaudir de la Lila amb la que van ballar i a qui li van fer uns dibuixos meravellosos…

I el proper 2012 moltes més presentacions!!!

Bona entrada al Nou Any!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s