Quadern de viatges imaginats: Sebastià Serra

El proper divendres 14 d’octubre a les 19h s’inaugura l’exposició Quadern de viatges imaginats de l’il·lustrador Vilanoví Sebastià Serra, a la sala d’exposicions de Vilanova i la Geltrú: La Sala .

El Sebastià Serra va néixer a Vilanova i la Geltrú. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, i tot i que va començar a treballar de dissenyador gràfic, des del principi va saber que ell el que volia era dibuixar. Quan escoltava un conte, una història, una narració… el cap se li omplia de imatges, de línees i formes que sortien de la seva imaginació fins a un full blanc que transformava a través del seu inseparable company: el llapis.

És per això que el Sebastià es dedica al que més li agrada: il·lustrar llibres infantils.

p1020291.JPG

Però no només dibuixa… el Sebastià és un gran investigador. Cada vegada que ha de fer un nou conte busca tota la informació que hi ha als llibres, a internet… a tot arreu, per documentar-se molt bé sobre els personatges, els paisatges, els petits de talls. I tant si es tracta de pirates, de la Xina o de la lluna es fixarà en tot allò que pot reflectir en els seus dibuixos.

Una vegada ha acceptat un conte per il·lustrar i ha investigat a fons el tema comença dibuixant tots els personatges, fins i tot alguna vegada els ha fet en plastilina per poder veure’ls des de totes les perspectives possibles. Els esbossos passen al paper en meravelloses il·lustracions a llapis que una vegada escanejades els hi donarà color amb l’ordinador i una taula digital…

En aquesta exposició podreu veure les seves il·lustracions així com figures tridimensionals amb les que investiga el volum i les formes abans de traspassar-les al paper.

No us la perdeu!!

One thought on “Quadern de viatges imaginats: Sebastià Serra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s