Tardor…

Avui comença la tardor i no me’n puc estar de recomanar algun llibre que parli d’aquesta estació de l’any o de les festes que celebrem… aquí van algunes propostes:

La Plis Plau i els colors de la tardor d’en Pep Molist amb il·lustracions de la Cristina Sardà.

Una altra aventura de la Plis Plau. Els primers lectors s’ho passaran bé amb la petita vaca Plis Plau, que celebra, al costat del seu grup de vaques, l’inici de cada estació amb una festa molt semblant a les que celebra l’infant a l’escola o a la família.

Plomes de tardor de la Teresa Duran i il·lustracions de Max.

El gran i gros cuiner Popof i l’espavilat gall Kocatasca tenen l’honor de convidar tots els lectors i lectores de menys de sis pams d’alçada a fer-se uns bons panxons de riure al palau de la reina Prosàpia.

Què en saps de… la Tardor? de Núria Roca i il·lustracions de Rosa M. Curto.

Les fulles cauen, els ocells se’n van del camp i de les ciutats. Ha arribat la tardor.

El libro del otoño de Susanne Berner.

Un llibre fantàstic sense mots ple d’imatges on buscar mil coses on trobareu moltes històries, només cal seguir el fil… D’aquesta mateixa autora i editorial, trobareu el de l’hivern, la primavera i l’estiu. Si us hi fixeu trobareu moltes històries que es creuen d’un llibre a l’altre.  

 Per saber moltes coses dels bolets:

Guia de bolets per a nois i noies de Ramón Pascual.

Una fantàstica guia on podràs trobar tots els bolets… compte amb els verinosos!! a més pots posar-te en contacte amb l’autor per consultar els teus dubtes.

Sortim a buscar bolets de Noemí Mundet.

Has anat mai a buscar bolets? Si no, segur que coneixes algú que hi va cada tardor. Per què no l’acompanyes? Ja veuràs com t’agradarà. Mentrestant, llegeix el conte i et convertiràs en un expert

I ara les festes més importants de la tardor:

La Castanyada de Núria Font i Xavier Salomó.

La Castanyada és una festa popular de Catalunya que se celebra el dia de Tots Sants, tot i que darrerament se n’ha desplaçat la celebració a la vigília d’aquesta diada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s