Contes recomanats amb Girafes…

 

Aquí teniu les recomanacions amb un seguit de contes que tenen a la GIRAFA com a protagonista amb un conte molt tendre sobre la discapacitat.

Mimi i la girafa blava de Cécile de Visscher, editat per Salvatella.

La girafa Mimi està molt contenta perquè d’aquí uns dies tindrà un germanet. Per la nit somia tot el que farà amb ell: anirem a córrer per la selva, jugarem al riu, menjarem fruïes dolces… Però els seus pares arriben a casa amb una girafa petita, molt petita i de color blau!!.
El seu germà és força estrany, és molt diferent de la resta de girafes, no juga, no corre… la Mimi al principi no ho entén, fins que una nit descobreix com fer-lo riure…

Per als que ja sabeu llegir…

Formidable! de Miquel Ribas, editat per Bambú.

La Fina Formiga és una girafa eixerida com n’hi ha poques. Com s’explica sinó que, tot i ser la més petita del ramat, sigui la que viu més aventures? Poques companyes seves s’atrevirien a entrar en una cova més fosca que la gola d’un lleó; i hauríem de veure com s’ho farien per sobreviure tota una nit allunyades del ramat, perdudes enmig de la sabana. Però la Fina Formiga és una girafa realment excepcional, i gràcies a la seva determinació i confiança és capaç de sortir airosa de les situacions més compromeses!

La Girafa, el Pelicà i jo de Roald Dahl, editat per Alfaguara.

Per les pàgines d’aquesta història, força esbojarrada i fantàstica, desfilen una colla de netejafinestres ben original. Un equip format per una girafa, un pelicà i un mico, també trobareu un duc excèntric i una duquessa cantant d’òpera… ep! i en Billy, un nen que sempre havia tingut el desig de ser confiter…

I si voleu aprendre moltes coses sobre les girafes, ATENCIÓ CLASSE DE LES GIRAFES!! us recomano aquests llibres… Primer de tot un altre conte:

Un bebé caigut del cel de Nadine Jacob, editat per Corimbo.

La vida del bebè girafa acaba de començar de manera ben estranya… ha caigut del cel. Caigut del cel? No, ha sortit de la panxa de la seva mare, però és que està a 2 metres d’alçada!! Amb aquest conte d’il•lustracions fantàstiques podreu seguir la vida d’una girafa des de que neix a la sabana…

I per acabar uns llibres de coneixements… de la col•lecció que ja hem comentat en d’altres programes: MINIZOO editat per Cruïlla, un llibre que es titula La girafa, i un altre de la col•lecció i tú, qui ets? Editat per Combel titulat La petita girafa en tots dos llibres trobareu molta informació d’aquest animal tan extraordinari: com néixen, com s’alimenten, on viuen…

Bona lectura!!

2 comentarios en “Contes recomanats amb Girafes…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s